قیمت خرید بالابر ساختمانی در کرمان
برای خرید بالابر ساختمانی در کرمان ابتدا باید ظرفیت مورد نیاز پروژه خود را تعیین کنید. اگر پروژه شما حداکثر ۵ طبقه باشد، معمولا بالابر برای ساختمان با ظرفیت حداکثر ۳۰۰ یا ۵۰۰ کیلوگرمی کفایت می کند. اما اگر پروژه شما بیشتر از ۵ طبقه است، اگر توانایی تامین برق سه فاز در پروژه را دارید، خرید بالابر ساختمانی با ظرفیت بالای ۵۰۰ کیلوگرم برای شما به صرفه است، زیرا بالابر سه فاز برق کمتری مصرف می کند و توان بیشتری دارد.
جهت خرید و استعلام قیمت انواع بالابر ساختمانی با شماره 02155861024 تماس بگیرید.
بالابر ساختمانی در کرمان
بالابر دستگاهی است که وظیفه حمل مصالح ساختمانی به طبقات را بر عهده دارد. از بالابرهای ساختمانی در کارهای مختلف استفاده میکنند، در کل این وسیله کمک شایانی در پیشرفت کار میکنند، امروزه در هر مکانی که نیاز به حمل مصالح ساختمانی داشته باشیم یکی از این دستگاهها را مشاهده مینماییم.
از دستگاه بالابر ساختمانی در پروژههای ساختمانسازی حفاری چاه حفاری تونل و پروژههای مترو و ویلا سازی استفاده میشود که خود انواع مختلف دارد، این دستگاهها با برق تک فاز و یا سه فاز کار میکند .توجه داشته باشید مهمترین قطعه این دستگاه شاسی آن است، سایر متعلقات بروی شاسی نصب میشود تا بتوانیم از دستگاه استفاده کنیم.
شاسی بالابر ساختمانی هرچقدر باکیفیت باشد به همان اندازه طول عمر بالابر افزایش میابد چونکه شاسی باکیفیت از لرزشهای بالابر بهاندازهای کافی ممانعت به عمل میآورد پس در انتخاب آن دقت شود.
در بالابر سازی شاهین ابزار انواع شاسی تولید میشود؛ بهترین شاسیها عبارتاند از پروفیلی، نبشی که هرکدام در دو مدل سبک (بازاری) که کیفیت جوشکاری آن بسیار ضعیف است سنگین سفارشی که بهطور کامل جوشکاری میشود و از آهنآلات باکیفیت و استاندارد ساخته میشود. پیشنهاد میکنم حتماً هنگامیکه قصد خرید بالابرساختمانی رادارید کیفت ساخت شاسی را برسی نمایید.
بعد به سراغ سایر قطعات مانند الکتروموتورها بالابر ساختمانی، گیربکس بالابر ساختمانی، سیمبکسل بالابر ساختمانی، فولی بالابر ساختمانی، یاتاقان بالابر ساختمانی، قلاب بالابر ساختمانی، کرپی بالابر ساختمانی، بلبرینگ بالابر ساختمانی، تسمه بالابر ساختمانی، پیچمهره بالابر ساختمانی، سایر متعلقات موردنیاز بالابرها که در ساخت بالابر ساختمانی مورداستفاده قرار میگیرد بروید.
خرید بهترین بالابر ساختمانی در کرمان
دستگاه بالابر دارای شاسی باکیفیت باشد بازوها و پایههایی از لولههای ضخیم بدون چروک، با گوشت زیاد و یکتکه است. ریل دستگاه سنگین باشد که هنگام حمل بار خم نشود و کالسکه از ریل خارج نشود طول ریل باید ۳ متر و از ناودانی ۸ سنگین باضخامت زیاد ساختهشده باشد، ورق روی ریل چهار میلیمتر در ۱۲ سا نت استفادهشده باشد برای بالابر ساختمانی ۳۰۰ و پانصد کیلو ایده آل است.
دستگاه قابلیت نصب ترمز و همچنین نصب ری موت کنترل را دارا است. این مورد سلیقهای است. بالابرهای عرضهشده توسط کارگاه بالابرسازی محمدی دارای بهترین نوع الکتروموتور با سیمپیچی تمام مس دو خازنِ خشک و باکیفیتترین نوع گیربکس با 6 ماه تضمین تعویض میباشند.
اجزا بالابر ساختمانی
بالابر ساختمانی یکی از پر استفاده ترین نوع بالابر های موجود در بازار می باشد.همان طور که می دانید بالابر های ساختمانی دارای اجزای مختلفی می باشند که بهتر است اشاره کوچکی به آن بشود، این اجزا شامل الکتروموتور، گیربکس، وینچ، سیم بکسل، جعبه نگه دارنده، پایه ها، ریل، کرپی ها، قلاب و باکت می باشد.
الکتروموتور
یقیناً باید موتور های الکتریکی نصب شده در بالابر ساختمانی را به عنوان مهمترین در اجزای بالابر ساختمانی در نظر گرفت. چرا که نیرو های آمده از این عضو در بالابر ساختمانی است که می تواند منجر به جا به جایی آن باشد. اگر قصد خرید بالابر ساختمانی را دارید، دقت در قدرت الکتروموتور در کنار نوع برق مصرفی اهمیت دارد.
از آنجا که می توان همراه با دو روش تک فاز و سه فاز موتور های الکتریکی را به گردش انداخت، سیستم های طراحی شده برای انواع بالابر ساختمانی نیز همراه با موتور های تک فاز و سه فاز خواهند شد. گونه های تک فاز از قدرت کمتر در کنار قیمت بالابر ساختمانی کمتری برخوردار هستند.
مادامیکه در صورت استفاده از موتور های سه فاز، اگر چه قدرت های بالاتری نصیب شما خواهد شد؛ اما قیمت بالابر های ساختمانی دچار جهش قابل توجهی خواهد بود. این تفاوت ها در قیمت، برای کسانیکه در جریان خرید بالابر ساختمانی هستند، اهمیت پیدا می کند. از سوی دیگر بسته به نوع موتور که می تواند تک فاز و یا سه فاز باشد، سیستم های مدار فرمان و قدرت متفاوتی برای بالابر ساختمانی تعریف خواهد شد.
در گونه های تک فاز، این سیستم ها ساختار ساده ای دارند؛ اما برای موتور های سه فاز لازم است تا ترتیب کاملی از کلید مینیاتوری، کنتاکتور، بیمتال، حفاظت جان و کنترل فاز در نظر گرفته شود.
گیربکس
موتور های الکتریکی گردش شفت سرعت بالایی دارند. این سرعت ها آنچنان است که نمی توان از آنها به جهت تامین اهداف مورد نظر در طراحی بالابر های ساختمانی بهره مند بود. از طرفی گشتاور در کارکرد الکتروموتور ها در اندازه ای نیست که بتواند قدرت لازم برای جا به جایی بار های سنگین را تامین سازد. از این رو به سیستمی نیاز است که بتواند همراه با افزایش مقدار گشتاور، سرعت گردش شفت آهسته تری و در عین حال ملایم تری را تامین سازد.
گیربکس ها با هدف دستیابی به این نیاز است که در زمان طراحی انواع بالابر ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. کیفیت در طراحی گیربکس تاثیر عمیقی بر قیمت بالابر ساختمانی دارد. از متریال استفاده شده در هنگام ساخت دنده ها تا اصول طراحی و تامین قدرت های لازم همراه با دستیابی به گشتاور مطلوب، همگی از جمله عواملی هستند که در همراهی با طراحی یک گیربکس می توانند تاثیرات عمیقی بر قیمت بالابر مصالح بر داشته باشند.
سیم بکسل
لازمه جا به جایی بار در میان طبقات یک ساختمان در حال ساخت، طراحی یک سیستم آسانسور گونه می باشد. برای این منظور لازم است تا از طناب هایی محکم در طراحی بالابر های ساختمانی استفاده شود. طناب محکم در تعریف ما یک کابل فولادی در هم تنیده شده است که به عنوان سیم بکسل از آن یاد می کنند.
ضخامت این سیم بکسل بسته به ظرفیت جا به جایی بار در بالابر ساختمانی قابل تعریف است؛ اما طول استاندارد آن را غالباً بالغ بر ۲۰ متر در نظر می گیرند که بسته به نیاز در فضا های کاری قابل ارتقا خواهد بود.
وینچ
در بالابر ساختمانی مصالح را از طریق سیم بکسل های فولادی در میان طبقات جا به جا می کنند. از این رو لازم است تا تجهیزی تعریف شود که بتواند این سیم بکسل را به شکل منظم عاری از هر گونه گره خوردگی جمع کند.
برای این منظور وینچ یا همان قرقره را طراحی کرده اند. وینچ مشخصه اصلی در شکل و شمایل بالابر های ساختمانی است. یک قرقره بزرگ و فولادی که سیم بکسل های بسیار مقاوم بر دور آن پیچیده خواهد شد.
طول استاندارد که توسط وینچ جمع خواهد شد برای 20 متر تعریف شده است؛ اما می توان این مقدار را تا 40 متر نیز افزایش داد.
باکت
باکت ها از جمله تجهیزات فرعی در کارکرد انواع بالابر ساختمانی می باشند. چرا که از آنها برای جا به جایی برخی از مصالح مانند شن، ماسه، سیمان و… استفاده می شود. اگر چه این مصالح را می توان ماهیت اصلی در ساخت و ساز ها قرار داد؛ اما تمام مصالح و ملزوماتی که قرار است توسط بالابر های ساختمانی جا به جا شوند، شامل مصالحی مانند شن و ماسه نخواهد بود.
به این ترتیب باکت بالابر ساختمانی که یک نوع مخزن قابل حمل است فقط در صورت نیاز مورد استفاده قرار خواهد گرفت؛ اما نمی توان خرید انواع بالابر ساختمانی را بدون در نظر داشتن باکت در نظر گرفت. به هر حال در هر ساختمانی نیاز است که مصالحی مانند سیمان و ماسه را راهی ارتفاع کنیم.
جعبه بالابر
به جهت نصب تجهیزاتی مانند موتور، گیربکس و وینچ بر شاسی بالابر های ساختمانی از تجهیزی با عنوان جعبه بالابر استفاده می شود. اینکه چه بار هایی با چه حجم و اندازه هایی در فضای ساختمانی قرار است جا به جا شوند، نوع، اندازه و قدرت تمامی اجزای بالابر ساختمانی را تعیین خواهد کرد.
از این رو بهتر است در هنگام خرید بالابر ساختمانی این خرید را همراه با مونتاژ های استاندارد از این تجهیز نمایید. این مونتاژ های استاندارد طیف گسترده ای از تناژ مانند 250، 350، 500، 750، 1000 کیلو و حتی فراتر از آن را شامل می شود.
انواع بالابر ساختمانی
هر ماشین یا وسیله ای هیدرولیکی که در امور مختلف خصوصا ساخت و ساز به کار می رود در روند تولید از اجزا و ابزارالاتی تشکیل شده است که کارخانه جات و کارگاه های بزرگ دست به تولید آن زده اند.
آنچه بسیار حائز اهمیت است کیفیت قسمت های تشکیل دهنده یک ماشین است که در کنار هم بتوانند بهترین کارایی را از خود نشان دهند.
مصالح بر یا همان بالابرهای ساختمانی در شرایط اصولی و امکانات بروز طراحی و تولید و بعد از گذشت سال ها عملکرد آن قوی تر شده است که شاهین ابزار بهترین تولید کننده بالابر ساختمانی در خاورمیانه میباشد
بالابر ساختمانی تک فاز
نیروی موردنیاز جهت جابجایی مصالح، بهوسیله الکتروموتور تک فاز تا توان 3 اسب بخار تأمین میشود که با برق 220 ولت شهری قابلاستفاده است. در محیط ساختوساز شهری که برق تک فاز به سهولت در دسترس است، بالابر ساختمانی تک فاز کاربرد بالایی دارد.
نکته مهم در مورد بالابر تک فاز این است که قابلیت جابجایی مصالح تا وزن 300 کیلوگرم را دارد و نسبت به بالابرهای سه فاز ۵۰۰ کیلویی ارزانتر است؛ اما بالابر سه فاز سیصد کیلو از تک فاز ارزانتر است.
بالابر ساختمانی سه فاز
موتور بالابر ساختمانی سه فاز نسبت به بالابر ساختمانی تک فاز قدرتمندتر است که با برق سه فاز 380 ولت راهاندازی میشود و قابلیت جابجایی بار بیشتر از 300 کیلوگرم را دارد.
این بالابر، بیشتر در فضای صنعتی مورداستفاده قرار میگیرد. نکته قابلذکر اینکه در صورت عدم دسترسی به برق سه فاز، با استفاده از انورتر یا درایو میتوان برق تک فاز را به سه فاز تبدیل نمود، ولی در استفاده از برق سه فاز بایستی شرایط ایمنی بهصورت کامل تأمین شود؛ و قیمت انورتر برق تک فاز برای بالابر ساختمانی بهصرفه نیست و پیشنهاد نمیشود.
مشخصات فنی بالابر ساختمانی
بالابرها ساختوساز را به نامهای بالابر ساختمانی، بالابر مصالح بر، بالابر مصالح ساختمانی، بالابر چاهکنی، بالابر کارگاهی و غیره یاد میشود. وظیفه آنها کمک به حمل بار و مصالح موردنیاز در ساختوساز است که توسط کارگر و اپراتور دستگاه این حمل انجام میشود.
- بالابر ساختمانی 200 کیلو تک فاز
- بالابر مصالح ساختمانی ۳۰۰ کیلو تک فاز
- بالابرساختمانی ۳۵۰ کیلو سه فاز
- بالابر ساختوساز ۴۰۰ کیلو سه فاز
- بالابر کارگاهی ۵۰۰ کیلو سه فاز
- بالابر ساختمانی ۱ تن سه فاز با ترمز مغناطیسی
تولید کننده بالابر ساختمانی در کرمان
تولید کننده بالابر ساختمانی کرمان باید در گام اول ایمنی ، کیفیت و کارایی قطعات بالابر را تضمین کند. امروزه در کشورمان شرکت های زیادی در طراحی و ساخت انواع بالابرهای کارگاهی و ساختمانی جهت حمل مواد فعالیت دارند.
از دیگر مواردی که تولید کننده باید برای جذب مشتری به آن توجه کند، قيمت بالابر ساختمان می باشد. اگر در کنار کیفیت، قيمت بالابر ساختمان نیز قابل قبول باشد، فروش بیشتر خواهد شد.
تولیدی شاهین ابزار طراحی انواع بالابر برای ساختمان با بهترین مواد و متریال ، ساخت بالابر ساختمانی با در نظر گرفتن مختصات محل و مکان مورد نظر از جمله فعالیت های شرکت های تولید کننده بالابر ساختمانی می باشد که این روزها یکی از ابزارها و مصالح کاربردی در ساخت و ساز است.
خرید بالابر ساختمانی با بهترین قیمت در کرمان
برای خرید بالابر ساختمانی با بهترین قیمت نیاز است بتوانید لیست قیمت بالابر ساختمانی ارائه دهندگان گوناگون را با هم مقایسه کنید. بهترین قیمت بالابر ساختمانی با توجه به نیاز شما تعیین می شود.
خرید بالابر باید با دقت بالایی باید انجام شود. ظرفیت از مهم ترین پارامترهای موثر در خرید بالابر ساختمانی می باشد که با توجه به پروژه تعیین می گردد. نو یا دست دوم بودن بالابر هم در خرید آن موثر است.
بهتر است خرید بالابر ساختمانی نو در دستور کار قرار گیرد. زیرا اطمینان از کیفیت آن بالاتر بوده و برخی از قطعات آن نیز دارای گارانتی می باشند. در صورتی که خرید بالابر ساختمانی دست دوم فاقد چنین شرایطی است. نوع موتور و سیم بکسل، برند موتور و سایر مشخصات دستگاه هم باید در خرید بالابر ساختمانی مدنظر قرار گیرد.